God når aftenen er kold.
4 personer
2 løg finthakket
1 fed hvidløg knust
1 lauerbærblad
2 kartofler skåret i små tern
1 tsk. timian tørret eller 1 spsk frisk
½ tsk. tørret chili eller ½ frisk mild chili
225 g frisk spinat strimlet eller optøet fra frost
1 l. kogende vand
3 tsk. Herbamare grøntsagsboullion
100 g. Kål ; hvidkål eller spidskål skåret i strimler
1 rød peberfrugt skåret i strimler
1 ds. Kokosmælk
Salt – peber
Saft fra ½ citron
Kokosmel til drys
Løg, hvidløg og kartoffel svitses i olien i nogle minutter.
Timian og chili kommes i og svitses med.
Vand, boullion og kål tilsættes.
Lad det småkoge i 10 minutter.
Kom peberfrugt og spinat i lad det koge 2 minutter.
Kokosmælk tilsættes, suppen koges lige op og smages til med citronsaft, peber og salt.
Pynt med kokosmel, og server med brød eller boller
Ingen kommentarer:
Send en kommentar