Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

tirsdag den 28. juni 2011

Aubergineruller med gedeost - grillet


Her er noget godt til grillen :-)
16 stk.
aubergineruller med yoghurt og grillet peberfrugtstykker
2 auberginer
4 spsk. olivenolie
175 g. gedeost
16 små salvieblade
3 dl. skyr eller yoghurt naturel
2 fed hvidløg knust
4 spsk. hakket frisk mynte

Læg 16 cocktailpinde i vand i ½ time, så de ikke brænder på grillen. 
Skær hver af auberginerne i 8 skiver på langs. 
Pensl med olie på begge sider af de skivede auberginer og drys med salt og peber. 
Gril dem direkte over varmen 3 minutter på hver side. 
Lad dem køle af.
Rør yoghurt, salt, peber, mynte og hvidløg sammen og smag det til. Sæt det på køl til det skal bruges.
Skær gedeosten i 16 stykker og læg et stykke på hver grillet aubergineskive. Læg salviebladene på osten. 
Rul aubergineskiverne sammen omkring osten og luk dem med en cocktailpind. Grill auberginerullerne inddirekte over lav varme i 2 minutter på hver side.  
Server auberginerullerne sammen med den krydrede yoghurt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar