Her er noget godt til grillen :-)
16 stk.
aubergineruller med yoghurt og grillet peberfrugtstykker |
2 auberginer
4 spsk. olivenolie
175 g. gedeost
16 små salvieblade
3 dl. skyr eller yoghurt naturel
2 fed hvidløg knust
4 spsk. hakket frisk mynte
Læg 16 cocktailpinde i vand i ½ time, så de ikke brænder på grillen.
Skær hver af auberginerne i 8 skiver på langs.
Pensl med olie på begge sider af de skivede auberginer og drys med salt og peber.
Gril dem direkte over varmen 3 minutter på hver side.
Lad dem køle af.
Rør yoghurt, salt, peber, mynte og hvidløg sammen og smag det til. Sæt det på køl til det skal bruges.
Skær gedeosten i 16 stykker og læg et stykke på hver grillet aubergineskive. Læg salviebladene på osten.
Rul aubergineskiverne sammen omkring osten og luk dem med en cocktailpind. Grill auberginerullerne inddirekte over lav varme i 2 minutter på hver side.
Server auberginerullerne sammen med den krydrede yoghurt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar