De smager super godt :-)
6 stk.
2 squash revet groft ca. 450 - 500 g.
3 æg
3 æg
6 store spsk. majskorn kogte
6 spsk. hvede eller speltmel
2 spsk. purløg finthakket
3 forårsløg hakket
2 tsk. paprika
2 tsk. oregano
1 spsk. citronsaft
salt – peber
fedtstof –olie til bagning
Squash vrides fri for væde i et viskestykke efter de er blevet revet.
Æggene piskes sammen med mel og krydderier og røres sammen med de revne squash, løg, purløg og majs.
Steges på pande med lidt fedtstof.
Pandekagerne bliver meget tykke. Vil du have dem mere pandekageagtige, så tilsæt det dobbelte mel og 4 dl. mælk til dejen.
Pandekagerne bliver meget tykke. Vil du have dem mere pandekageagtige, så tilsæt det dobbelte mel og 4 dl. mælk til dejen.
Serveres f.eks. med kogte krydrede ris og en god salat som fyld - her har jeg brugt kartoffelsalat
Det ser lækkert ud! :) Men hvor mange æg skal der bruges til den portion? Det står der ikke i opskriften.. Og er det korrekt, at de skal være lidt tykkere end almindelige pandekager? Tak :)
SvarSletKære Louise. tak fordi du gør mig opmærksom på, at jeg har glemt, at skrive, at der skal 3 æg i dejen. Pandekagerne bliver meget tykkere end normale pandekager. Vil du havde dem mere pandekageagtige, så tilsæt dobbelt så meget mel og 4 dl. mælk til dejen. Mængden af squash er to små squash eller ca. 450 - 500 g. Jeg har nu rettet det i opskriften. Mange hilsener Lue :-D
SvarSletTak for det og tak for en rigtig god blog. Jeg vil lave det i aften :-)
SvarSletPS. Nu du skriver mælk - kan det passe, at der ikke skal nogen mælk i "originalopskriften"? Bare lige for at være heeelt sikker :-)
SvarSlet