De smager bare godt :-)
ca. 18 stk
500 g. spelt eller hvedemel
100 g. rugmel
100 g. grahamsspeltmel , grahamsmel eller fuldkornsmel
100 g. havregryn
6 dl. lunkent vand
2 spsk. rapsolie
50 g. gær
2 tsk. salt
2 tsk. rørsukker
5 dl. finthakket grønt; som nye skvalderkålsblade, brændenældetopskud, hjulkroneblade, hyldeblomster, dild eller persille
- eller meget gerne en blanding af det hele.
Gæren udrøres i vandet.
Resten tilsættes og dejen æltes godt.
Hæver tildækket ½ time.
Æltes igennem igen og formes til boller der hæver ½ time.
Bollerne pensles evt. med vand eller æg
Bages ved 180 grader i 20 minutter
ca. 18 stk
500 g. spelt eller hvedemel
100 g. rugmel
100 g. grahamsspeltmel , grahamsmel eller fuldkornsmel
100 g. havregryn
6 dl. lunkent vand
2 spsk. rapsolie
50 g. gær
2 tsk. salt
2 tsk. rørsukker
5 dl. finthakket grønt; som nye skvalderkålsblade, brændenældetopskud, hjulkroneblade, hyldeblomster, dild eller persille
- eller meget gerne en blanding af det hele.
Gæren udrøres i vandet.
Resten tilsættes og dejen æltes godt.
Hæver tildækket ½ time.
Æltes igennem igen og formes til boller der hæver ½ time.
Bollerne pensles evt. med vand eller æg
Bages ved 180 grader i 20 minutter
Ingen kommentarer:
Send en kommentar