Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

tirsdag den 7. juni 2011

Appelsin Yoghurt med glaserede valnødder


En dejlig frisk dessert eller morgenmad, når det er varmt i vejret
4 personer
1 liter yoghurt naturel
½ dl. akaciehonning
40 g. valnødder grofthakket
Saften fra 1½ appelsin
2 tsk. citronsaft
2 tsk. revet citronskal
2 spsk. akaciehonning

Yoghurten afdryppes i et klæde over en skål i mindst 2 timer. 
Væden kan du bruge til at komme i brød  eller bolledej.
Honningen varmes op på en pande og nødderne tilsættes. Der røres i 1 – 2 minutter og nødderne kommes over på pergamentpapir.
Yoghurten piskes med appelsinsaft, citronsaft, citronskal og honning. Og fordeles i portionsglas. 
Der pyntes med revet citronskal og valnødderne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar