Lækker kage hvor du kan bruge nogle af de mange dejlige æbler, der er i haver og butikker lige nu ;-)
En lille bradepandefuld.
En lille bradepandefuld.
300g. smør
225 g. rørsukker
4 æg
300 g. spelt eller hvedemel
100 g. kokosmel
3 tsk. bagepulver
75 g. mandler grofthakkede
1 dl. æblesaft eller juice eller mælk
ca. 5 æbler uden kernehus og stilk
4 spsk. rørsukker
3 spsk. kanel stødt
Rør smør med sukker til det bliver luftigt.
Rør ægene i et
ad gangen.
Bland mel og kokosmel med bagepulver og rør det i dejen sammen med
væsken og de hakkede mandler.
Kom bagepapir i en badepande.
Skær æblerne i smalle både.
Bland
æblestykkerne med sukker og kanel.
Tryk æblestykkerne ned i dejen med skrællen opad.
Drys resten af kanel-sukker blandingen over kagen.
Bag kagen ved 180 grader i ca. 45 minutter –
alt efter hvor dyb formen er. Mærk med
en strikkepind eller lignende om kagen er bagt ved at stikke den i kagen, og er der flydende dej på pinden, så skal kagen bages i længere tid.
Skær kagen i tykke skiver eller firkantede stykker ved
serveringen.
Hej
SvarSletJeg har bagt denne kage, den er lækker. Jeg synes den er den bedste æblekage opskrift
Mange tak for opskriften. ❤❤❤