De halverede vindruer, smager super godt til den stærke krydrede lidt salte smag denne suppen har.
4 personer
1 spsk. karry – så stærk som du selv ønsker det
2 spsk. Olivenolie
2 fed hvidløg
500 g. gulerødder
1 stort løg eller 2
2 æbler
1l. kogende vand
3 tsk. herbamare grøntsagsboullion
En håndfuld arametang, det der er i tynde strimler
Salt og peber
Saft og skal af ½ citron
lidt soja sauce
et lille drys vanille
1 stor klase vindruer – de grønne
Hak gulerødder, æble, løg, hvidløg. Læg tang i blød i lidt vand. Svits karry i olivenolie. Tilsæt løg –hvidløg og rør rundt. Tilsæt æbler, gulerod og vend det rundt og lad det simre i 20 minutter over svag varme.
Blend grøntsagerne med boullionen og noget af vandet. Hæld det tilbage i gryden og tilsæt resten af vandet og afdryppede tang. Tilsæt citronsaft og skal. Tilsæt fishsauce og vanille.
Lad lige suppen koge op.
Server med halverede vindruer.
Spis brød til evt. kakaoboller ( se opskrift)
4 personer
1 spsk. karry – så stærk som du selv ønsker det
2 spsk. Olivenolie
2 fed hvidløg
500 g. gulerødder
1 stort løg eller 2
2 æbler
1l. kogende vand
3 tsk. herbamare grøntsagsboullion
En håndfuld arametang, det der er i tynde strimler
Salt og peber
Saft og skal af ½ citron
lidt soja sauce
et lille drys vanille
1 stor klase vindruer – de grønne
Hak gulerødder, æble, løg, hvidløg. Læg tang i blød i lidt vand. Svits karry i olivenolie. Tilsæt løg –hvidløg og rør rundt. Tilsæt æbler, gulerod og vend det rundt og lad det simre i 20 minutter over svag varme.
Blend grøntsagerne med boullionen og noget af vandet. Hæld det tilbage i gryden og tilsæt resten af vandet og afdryppede tang. Tilsæt citronsaft og skal. Tilsæt fishsauce og vanille.
Lad lige suppen koge op.
Server med halverede vindruer.
Spis brød til evt. kakaoboller ( se opskrift)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar