Vegetarer kan også inviteres til at spise med, hvis I skal have hjemmelavede burgere . De her bønnebøffer smager virkeligt godt.
-1ds. Bønner,( de kan fåes i god kvalitet og økologiske) eller 400g udblødte, kogte bønner. Jeg har brugt kidneybønner
-1lille løg fint hakket
-1fed hvidløg
-3 spsk koriander frisk eller frisk persille
-6 til 8 champignon, skåret i skiver og lige stegt kort tid på en pande i lidt olie
-Lidt tamari eller soja
-Et par stænk tabasco sovs
-Salt, peber
-2 til 4 spsk olie
Mos bønnerne og bland alle delene sammen undtaget olien, har du en blender, så brug den. Sæt blandingen på køl ½ time. Imens kan du lave tilbehør til bøfferne.
Opvarm olie på panden – form farsen til 4 bøffer. Det er nemmest at lave mindre bøffer og så bruge to i hver burger. Steg til de er brune og sprøde, vend dem forsigtigt med palet. De kan også pensles med olie og bages i ovnen i ca. 25 minutter. De skal stadig tages af pladen forsigtig med en palet.
Servere dem i burgerboller med tilbehør og salat.
Tilbehør til burgerne kan være forårs brændnælde salat som her - se opskrift.
Uhm, lyder lækkert :-) Skal lave disse i aften!! Er bare lykkelig for at fundet en blog som din! Tak fordi du deler ud af alle de dejlige opskrifter :-)
SvarSletGlade hilsner
Karina
Kære Karina. Dejligt, glæder mig at du kan bruge mine opskrifter :-)mange hilsener Lue
Slet