4 personer
450 g skrællede kartofler i tern
250 g savoykål eller halvt hvidkål og icebergsalat i strimler
2 porrer skåret i tynde ringe
1 fed hvidløg – knust
225 g tofu, skåret i tern og marineret med BBQ krydderi og eller soya
Salt, peber
olivenolie
Friske Porre skåret tyndt til pynt.
Kog kartoffelternene i 10 minutter. Til de er møre. Tag kartoffelternene op af vandet og kom kålen i vandet og evt mere kogende vand ved og kog lige kålen op i 5 minutter.
Hæld vandet fra og bland kål, evt. iceberg og kartofler.
Steg porrer og hvidløg på pande i 2 – 3 minutter i lidt olie.
Kom kartoffel og kål i panden.
Tilsæt Tofu.
Lad det hele stege ved svag varme i 10 minutter. Smag til med salt, peber. Pynt med porrestrimler.
Server med soya og evt.med grøn salat eller tomat og rå løg salat
450 g skrællede kartofler i tern
250 g savoykål eller halvt hvidkål og icebergsalat i strimler
2 porrer skåret i tynde ringe
1 fed hvidløg – knust
225 g tofu, skåret i tern og marineret med BBQ krydderi og eller soya
Salt, peber
olivenolie
Friske Porre skåret tyndt til pynt.
Kog kartoffelternene i 10 minutter. Til de er møre. Tag kartoffelternene op af vandet og kom kålen i vandet og evt mere kogende vand ved og kog lige kålen op i 5 minutter.
Hæld vandet fra og bland kål, evt. iceberg og kartofler.
Steg porrer og hvidløg på pande i 2 – 3 minutter i lidt olie.
Kom kartoffel og kål i panden.
Tilsæt Tofu.
Lad det hele stege ved svag varme i 10 minutter. Smag til med salt, peber. Pynt med porrestrimler.
Server med soya og evt.med grøn salat eller tomat og rå løg salat
Ingen kommentarer:
Send en kommentar