Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

fredag den 15. april 2011

Kartofler og kål med Tofu

4 personer
450 g skrællede kartofler i tern
250 g savoykål eller halvt hvidkål og icebergsalat i strimler
2 porrer skåret i tynde ringe
1 fed hvidløg – knust
225 g tofu, skåret i tern og marineret med BBQ krydderi og eller soya
Salt, peber
olivenolie
Friske Porre skåret tyndt til pynt.

Kog kartoffelternene i 10 minutter. Til de er møre. Tag kartoffelternene op af vandet og kom kålen i vandet og evt mere kogende vand ved og kog lige kålen op i 5 minutter. 
Hæld vandet fra og bland kål, evt. iceberg og kartofler.
Steg porrer og hvidløg på pande i 2 – 3 minutter i lidt olie. 
Kom kartoffel og kål i panden. 
Tilsæt Tofu. 
Lad det hele stege ved svag varme i 10 minutter. Smag til med salt, peber. Pynt med porrestrimler.
Server med soya og evt.med grøn salat eller tomat og rå løg salat

Ingen kommentarer:

Send en kommentar