Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

fredag den 15. april 2011

Kartofler og kål med Tofu

4 personer
450 g skrællede kartofler i tern
250 g savoykål eller halvt hvidkål og icebergsalat i strimler
2 porrer skåret i tynde ringe
1 fed hvidløg – knust
225 g tofu, skåret i tern og marineret med BBQ krydderi og eller soya
Salt, peber
olivenolie
Friske Porre skåret tyndt til pynt.

Kog kartoffelternene i 10 minutter. Til de er møre. Tag kartoffelternene op af vandet og kom kålen i vandet og evt mere kogende vand ved og kog lige kålen op i 5 minutter. 
Hæld vandet fra og bland kål, evt. iceberg og kartofler.
Steg porrer og hvidløg på pande i 2 – 3 minutter i lidt olie. 
Kom kartoffel og kål i panden. 
Tilsæt Tofu. 
Lad det hele stege ved svag varme i 10 minutter. Smag til med salt, peber. Pynt med porrestrimler.
Server med soya og evt.med grøn salat eller tomat og rå løg salat

Ingen kommentarer:

Send en kommentar