350 g pasta
200 g broccoli i små buketter
2 dl fine ærter frosne eller friske
4 spsk. olivenolie
1 løg hakket
1 fed hvidløg
50 g valnødder hakket
50 g frisk brød skåret i små stykker
1 tsk. chiliflager
persille og revet skal fra ½ citron
Kog pastaen i letsaltet vand og kom broccoli i de sidste 5 minutter, kom ærterne i tilsidst og kog i et minut.
Varm olien på pande og steg løgene i 2 minutter. Tilsæt valnødder, brød,chili og steg til det er gyldent og sprødt.
Lad pasta, ærter og broccoli dryppe af og fordel det på tallerkener. Drys brødblandingen over.
Server med hakket persille og revet citronskal der er blandet, til at drysse over.
Smager godt sammen med tomatsalat eller en grøn salat med honninggrapefrugt og evt. revet parmasanost.
En god frokostret.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar