Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

onsdag den 13. april 2011

Jordskokgratin

4. personer.
250 g kartofler
500g jordskokker
3 fed hvidløg
Salt –peber
1 tsk. herbamara grøntsagsboullion
2 dl kogende vand
10 g. Smør eller olie

Skræl kartofler og børst jordskokker rene og skær begge dele i tynde skiver. Læg skiverne i flere lag i ildfast fad og imellem lagene drys hakket hvidløg og salt – peber. Opløs boullion i vandet og hæld det over rødderne. Fordel smør øverst i klatter. Bag gratinen ved 180 grader varmluft  i 40 minutter.
Der kan drysses revet ost på, som gratineres med de sidste 10 minutter
Er du ikke så vild med hvidløg, så brug oregano eller timian i stedet for.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar