Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

onsdag den 13. april 2011

Jordskokgratin

4. personer.
250 g kartofler
500g jordskokker
3 fed hvidløg
Salt –peber
1 tsk. herbamara grøntsagsboullion
2 dl kogende vand
10 g. Smør eller olie

Skræl kartofler og børst jordskokker rene og skær begge dele i tynde skiver. Læg skiverne i flere lag i ildfast fad og imellem lagene drys hakket hvidløg og salt – peber. Opløs boullion i vandet og hæld det over rødderne. Fordel smør øverst i klatter. Bag gratinen ved 180 grader varmluft  i 40 minutter.
Der kan drysses revet ost på, som gratineres med de sidste 10 minutter
Er du ikke så vild med hvidløg, så brug oregano eller timian i stedet for.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar