Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

lørdag den 16. april 2011

Indbagte Grøntsager

4 personer
Dej;
100 g spelt eller hvedemel
2 piskede æg
2 dl. mælk eller soyamælk
2 spsk grov sennep
2 spsk rapsolie
Fyld;
2 spsk. rapsolie
2 fed hvidløg knust
1 stort løg skåret i 8 - 12 stykker
2 gulerødder, skåret på langs i skiver og halveret
1 peberfrugt i tern
1½dl. majskorn
2 store eller 8 små tomater skåret i både
1 tsk. grov sennep
2 spsk. hakkede krydderurter blandede
Salt, peber
Evt. persille
Mel, lidt salt, røres sammen med æg , mælk og sennep. Lad dejen hvile. Hæld olie i ovnfast fad og sæt det i ovnen og tænd 180 g. I 10 minutter.
Fyld; Olie på panden og sauter løg og hvidløg i 2 minutter tilsæt gulerødder og steg dem med i 3 minutter. Tilsæt peberfrugt, majs og steg i 2 minutter. Tilsæt sennep, krydderurter og tomater, salt, peber og rør det rundt. Tag  det opvarmede fad forsigtigt  ud af ovnen. Hæld dejen i fadet, brug evt.bagepapir i bunden af fadet, da dejen har tendens til at sætte sig fast. og hæld grøntsagerne i på midten. Sæt fadet tilbage i ovene i ½ time. Til dejen er hævet og gennembagt. Server med et drys persille over.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar