Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

lørdag den 16. april 2011

Indbagte Grøntsager

4 personer
Dej;
100 g spelt eller hvedemel
2 piskede æg
2 dl. mælk eller soyamælk
2 spsk grov sennep
2 spsk rapsolie
Fyld;
2 spsk. rapsolie
2 fed hvidløg knust
1 stort løg skåret i 8 - 12 stykker
2 gulerødder, skåret på langs i skiver og halveret
1 peberfrugt i tern
1½dl. majskorn
2 store eller 8 små tomater skåret i både
1 tsk. grov sennep
2 spsk. hakkede krydderurter blandede
Salt, peber
Evt. persille
Mel, lidt salt, røres sammen med æg , mælk og sennep. Lad dejen hvile. Hæld olie i ovnfast fad og sæt det i ovnen og tænd 180 g. I 10 minutter.
Fyld; Olie på panden og sauter løg og hvidløg i 2 minutter tilsæt gulerødder og steg dem med i 3 minutter. Tilsæt peberfrugt, majs og steg i 2 minutter. Tilsæt sennep, krydderurter og tomater, salt, peber og rør det rundt. Tag  det opvarmede fad forsigtigt  ud af ovnen. Hæld dejen i fadet, brug evt.bagepapir i bunden af fadet, da dejen har tendens til at sætte sig fast. og hæld grøntsagerne i på midten. Sæt fadet tilbage i ovene i ½ time. Til dejen er hævet og gennembagt. Server med et drys persille over.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar