Ja, du læste rigtigt – rosiner i denne supper smager fantastiskt !
- fra Oscar Cadogan ”Mere Køkken revolution” og ændret som jeg kan lide den.
4 personer.
1 dl. mørke Rosiner
1 liter kogende vand
2 tsk grøntsagsboullion Herbamare
lidt soja sauce
Lidt vanillepulver
¼ muskatnød fintrevet
2 tsk revet ingefær
Salt – peber
1 blomkålshoved
2 spsk olivenolie
Fintrevet skal af ½ økologisk citron
Vandet bringes i kog med Herbamare,fish sauce, vanille, muskat, ingefær, salt, peber. Når vandet koger tilsættes blomkål i buketter. Koger i præcist 3 minutter under låg. Suppen blendes med olie og citronskal. Smag til med peber – salt. Servere suppen med rosiner og soya og eventuelt Rugkrans med urter (se opskrift).
Alternativt er finthakket forårsløg eller dild også godt som topping.
Alternativt er finthakket forårsløg eller dild også godt som topping.
.... det smager virkeligt godt :-D
Ingen kommentarer:
Send en kommentar