Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

torsdag den 14. april 2011

Gulerodsråkost med vindruer

4. personer
4 store gulerødder
En klase druer.
½ dl ristede græskarkerner eller solsikkefrø
½ håndfuld bredbladet persille
Dressing;
2½ spsk olivenolie
4 spsk appelsinsaft
2 spsk citronsaft
Salt, peber.
Skræl gulerødderne og riv dem groft eller snit dem i tændstikstynde stave. Halver druerne og fjern evt. sten. Skyl persille og tage de hele blade og hak groft. Rist kernerne på en tør pande. Bland det hele og drys med græskar- eller solsikkekerner. Pisk dressing sammen og vend i råkosten

2 kommentarer:

  1. Det ser lækkert ud! Jeg er stor tilhænger af vindruer i salater :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. Ja, jeg holder også meget af vindruer i salater og i desserter :-)

    SvarSlet