Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

mandag den 25. april 2011

Butterbeans Gullasch

Smager rigtig godt - både sommer og vinter :-)
2 - 3 personer.
200 g. Butter beans, de er store, lidt flade og hvide.
250 g. champignon
2 spsk  citronsaft
1 tsk. urte boullion Herbamare
En rød peberfrugt skåret i strimler
3 forårsløg skåret i ringe
5 coctailtomater halverede eller to tomater skåret i både
1 tsk honning eller akaciehonning
peber, 
½ tsk. paprika, 
1 fed hvidløg, 
½ tsk oregano, 
lidt chili,
ganske lidt cayennepeber,
½ tsk spidskommen
lidt soja sauce
lidt rapsolie
evt. en spsk maizenamel

Sæt bønnerne i blød i vand natten over. 
Kog dem til de er møre ca. 1 time. 
Skær champignon i halve, dryp med citron og steg dem let gyldne i olie.
Tilsæt bønnerne og dæk med vand og boullion og lad det simre. Tilsæt rød peber og forårsløg. 
Kog det i 10 minutter og tilsæt krydderierne efter smag.
Kog det op og gør evt. sovsen tykkere med maizenamel rørt ud i lidt vand.
Server feks. sammen med ris eller kartoffelmos og persille.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar