Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

mandag den 25. april 2011

Butterbeans Gullasch

Smager rigtig godt - både sommer og vinter :-)
2 - 3 personer.
200 g. Butter beans, de er store, lidt flade og hvide.
250 g. champignon
2 spsk  citronsaft
1 tsk. urte boullion Herbamare
En rød peberfrugt skåret i strimler
3 forårsløg skåret i ringe
5 coctailtomater halverede eller to tomater skåret i både
1 tsk honning eller akaciehonning
peber, 
½ tsk. paprika, 
1 fed hvidløg, 
½ tsk oregano, 
lidt chili,
ganske lidt cayennepeber,
½ tsk spidskommen
lidt soja sauce
lidt rapsolie
evt. en spsk maizenamel

Sæt bønnerne i blød i vand natten over. 
Kog dem til de er møre ca. 1 time. 
Skær champignon i halve, dryp med citron og steg dem let gyldne i olie.
Tilsæt bønnerne og dæk med vand og boullion og lad det simre. Tilsæt rød peber og forårsløg. 
Kog det i 10 minutter og tilsæt krydderierne efter smag.
Kog det op og gør evt. sovsen tykkere med maizenamel rørt ud i lidt vand.
Server feks. sammen med ris eller kartoffelmos og persille.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar