Smager rigtig godt - både sommer og vinter :-)
2 - 3 personer.
200 g. Butter beans, de er store, lidt flade og hvide.
250 g. champignon
2 spsk citronsaft
1 tsk. urte boullion Herbamare
En rød peberfrugt skåret i strimler
3 forårsløg skåret i ringe
5 coctailtomater halverede eller to tomater skåret i både
1 tsk honning eller akaciehonning
½ tsk. paprika,
1 fed hvidløg,
½ tsk oregano,
lidt chili,
ganske lidt cayennepeber,
½ tsk spidskommen
ganske lidt cayennepeber,
½ tsk spidskommen
lidt soja sauce
lidt rapsolie
evt. en spsk maizenamel
Sæt bønnerne i blød i vand natten over.
Kog dem til de er møre ca. 1 time.
Skær champignon i halve, dryp med citron og steg dem let gyldne i olie.
Tilsæt bønnerne og dæk med vand og boullion og lad det simre. Tilsæt rød peber og forårsløg.
Kog det i 10 minutter og tilsæt krydderierne efter smag.
Kog det op og gør evt. sovsen tykkere med maizenamel rørt ud i lidt vand.
Server feks. sammen med ris eller kartoffelmos og persille.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar