Opskrift til 4 personer:
Fra Oscar Cadogans bog ” Mere Køkkenrevolution”
-opskrift ændret som jeg kan lide det :-)
2 tsk herbamare grøntsags boullion
1 liter kogende vand
1 fed hvidløg hakket
20 grønne oliven uden sten
1 spsk ingefær hakket
¼ tsk vanille pulver
lidt sojasauce
¼ tsk chili flager
stødt peber
1 kg rødbeder, rensede og grofthakket
saft af ½ citron
1 – 2 spsk rapsolie
Eventuelt salt.
eventuelt creme fraiche som topping
Urteboullion, hvidløg,oliven,ingefær,vanille, fishsause, chili, peber og rødbeder overhældes med kogende vand og koger ca. ½ time. Suppen blendes sammen med citron og rapsolie. Suppen bliver fløjelsagtig blød at se på. Smag til med ekstra salt.
Server varm eller kold, smager super godt med creme fraiche og eventuelt Nøddeboller
Fra Oscar Cadogans bog ” Mere Køkkenrevolution”
-opskrift ændret som jeg kan lide det :-)
2 tsk herbamare grøntsags boullion
1 liter kogende vand
1 fed hvidløg hakket
20 grønne oliven uden sten
1 spsk ingefær hakket
¼ tsk vanille pulver
lidt sojasauce
¼ tsk chili flager
stødt peber
1 kg rødbeder, rensede og grofthakket
saft af ½ citron
1 – 2 spsk rapsolie
Eventuelt salt.
eventuelt creme fraiche som topping
Urteboullion, hvidløg,oliven,ingefær,vanille, fishsause, chili, peber og rødbeder overhældes med kogende vand og koger ca. ½ time. Suppen blendes sammen med citron og rapsolie. Suppen bliver fløjelsagtig blød at se på. Smag til med ekstra salt.
Server varm eller kold, smager super godt med creme fraiche og eventuelt Nøddeboller
Ingen kommentarer:
Send en kommentar