Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

fredag den 8. april 2011

Bønneburger bøffer

Vegetarer kan også inviteres til at spise med, hvis I skal have hjemmelavede burgere . De her bønnebøffer smager virkeligt godt. 

-1ds. Bønner,( de kan fåes i god kvalitet og økologiske) eller 400g udblødte, kogte bønner. Jeg har brugt kidneybønner
-1lille løg fint hakket
-1fed hvidløg
-3 spsk koriander frisk eller frisk persille
-6 til 8 champignon, skåret i skiver og lige stegt kort tid på en pande i lidt olie
-Lidt tamari eller soja
-Et par stænk tabasco sovs
-Salt, peber
-2 til 4 spsk olie
Mos bønnerne og bland alle delene sammen undtaget olien, har du en blender, så brug den. Sæt blandingen på køl ½ time. Imens kan du lave tilbehør til bøfferne.
Opvarm olie på panden – form farsen til 4 bøffer. Det er nemmest at lave mindre bøffer og så bruge to i hver burger. Steg til de er brune og sprøde, vend dem forsigtigt med palet. De kan også pensles med olie og bages i ovnen i ca. 25 minutter. De skal stadig tages af pladen forsigtig med en palet.
Servere dem i burgerboller med tilbehør og salat.
Tilbehør til burgerne kan være forårs brændnælde salat som her - se opskrift.

2 kommentarer:

  1. Uhm, lyder lækkert :-) Skal lave disse i aften!! Er bare lykkelig for at fundet en blog som din! Tak fordi du deler ud af alle de dejlige opskrifter :-)

    Glade hilsner

    Karina

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Karina. Dejligt, glæder mig at du kan bruge mine opskrifter :-)mange hilsener Lue

      Slet