Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

mandag den 18. juli 2011

Linse-champignon frikadeller

Rigtig gode til vegetarburger sammen med en dressing!
13 – 14 stk.
150 g. linser
2½ dl, vand
1 tsk. salt
1½ dl. havregryn
1 dl. fløde
125 g. champignon finthakket
Saft fra ½ citron
1 stort løg finthakket
2 stilke bladselleri fint hakkede
1 æg
1 spsk. hvedemel
1spsk. soya
2 tsk. basilikum tørret eller 2 spsk. frisk hakket
2 spsk. persille finthakket

Skyl linserne og kog dem for svag varme i vandet tilsat salt med låg i 20 minutter.
Blød havregrynene op i fløden i 10 minutter
Rør havregryn, fløde og de hakkede grøntsager sammen. 
Tilsæt æg, mel, citron og kryddererurter. 
Lad farsen hvile i 20 minutter. 
Form farsen til frikadeller eller flade bøffer og steg dem i olie.
Server med spejlæg, ris og tomatsauce eller  som burger

Ingen kommentarer:

Send en kommentar