Rigtig gode til vegetarburger sammen med en dressing!
13 – 14 stk.
2½ dl, vand
1 tsk. salt
1½ dl. havregryn
1 dl. fløde
125 g. champignon finthakket
Saft fra ½ citron
1 stort løg finthakket
2 stilke bladselleri fint hakkede
1 æg
1 spsk. hvedemel
1spsk. soya
2 tsk. basilikum tørret eller 2 spsk. frisk hakket
2 spsk. persille finthakket
Skyl linserne og kog dem for svag varme i vandet tilsat salt med låg i 20 minutter.
Blød havregrynene op i fløden i 10 minutter
Rør havregryn, fløde og de hakkede grøntsager sammen.
Tilsæt æg, mel, citron og kryddererurter.
Lad farsen hvile i 20 minutter.
Form farsen til frikadeller eller flade bøffer og steg dem i olie.
Server med spejlæg, ris og tomatsauce eller som burger
Ingen kommentarer:
Send en kommentar