Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

mandag den 18. juli 2011

Linse-champignon frikadeller

Rigtig gode til vegetarburger sammen med en dressing!
13 – 14 stk.
150 g. linser
2½ dl, vand
1 tsk. salt
1½ dl. havregryn
1 dl. fløde
125 g. champignon finthakket
Saft fra ½ citron
1 stort løg finthakket
2 stilke bladselleri fint hakkede
1 æg
1 spsk. hvedemel
1spsk. soya
2 tsk. basilikum tørret eller 2 spsk. frisk hakket
2 spsk. persille finthakket

Skyl linserne og kog dem for svag varme i vandet tilsat salt med låg i 20 minutter.
Blød havregrynene op i fløden i 10 minutter
Rør havregryn, fløde og de hakkede grøntsager sammen. 
Tilsæt æg, mel, citron og kryddererurter. 
Lad farsen hvile i 20 minutter. 
Form farsen til frikadeller eller flade bøffer og steg dem i olie.
Server med spejlæg, ris og tomatsauce eller  som burger

Ingen kommentarer:

Send en kommentar