Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

onsdag den 27. juli 2011

IngeLises Knækbrød

Super sprøde og lækre knækbrød – kan bruges til det hele også til mellemmåltiderne
36 stk.
4 dl. havregryn
4 dl. grahamsmel, grahamsspeltmelt eller fuldkornsmel
2 dl. solsikkekerner
1 dl. sesamfrø
1 dl. hørfrø
1½ tsk. salt
7 dl. vand
evt. 2 tsk. fennikelfrø eller spidskommen

Rør alle ingredienserne sammen. 
Sæt ovnen på 160 grader varmluft. 
Lad dejen stå imens ovnen varmer op ca. 15 minutter. 
Rør igen i dejen. 
Læg bagepapir på 2 bageplader og fordel dejen på de to plader. 
Smør dejen tyndt ud med en paletkniv. 
Skær med en kniv 3 rækker på den ene led og 6 på den anden – 18 stykker på hver plade. 
Bag knækbrødene i 50 – 60 minutter til de er helt tørre og gyldenbrune. 
Køl dem af og bræk dem der hvor der er skåret. 
Opbevar knækbrødene i kagedåser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar