Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

onsdag den 27. juli 2011

IngeLises Knækbrød

Super sprøde og lækre knækbrød – kan bruges til det hele også til mellemmåltiderne
36 stk.
4 dl. havregryn
4 dl. grahamsmel, grahamsspeltmelt eller fuldkornsmel
2 dl. solsikkekerner
1 dl. sesamfrø
1 dl. hørfrø
1½ tsk. salt
7 dl. vand
evt. 2 tsk. fennikelfrø eller spidskommen

Rør alle ingredienserne sammen. 
Sæt ovnen på 160 grader varmluft. 
Lad dejen stå imens ovnen varmer op ca. 15 minutter. 
Rør igen i dejen. 
Læg bagepapir på 2 bageplader og fordel dejen på de to plader. 
Smør dejen tyndt ud med en paletkniv. 
Skær med en kniv 3 rækker på den ene led og 6 på den anden – 18 stykker på hver plade. 
Bag knækbrødene i 50 – 60 minutter til de er helt tørre og gyldenbrune. 
Køl dem af og bræk dem der hvor der er skåret. 
Opbevar knækbrødene i kagedåser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar