Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

lørdag den 30. juli 2011

Ris med Valnøddepesto, citron og rosiner

Ris med pesto og friske grøntsager - herligt!
4 personer
40 g. hakkede valnødder
4 pressede fed hvidløg
4 spsk. persille
75 g. parmasan groft revet
4 spsk. olivenolie
Salt- peber
1 l. grøntsagsboullion
Saften fra ½ citron
350 g. ris.

Valnødder, hvidløg og persille blendes elller stødes sammen. 
Osten røres i og olien tilsættes i en tynd strålen imens der røres. 
Smag blandingen til med salt – peber.
I den kogende boullion tilsættes ris og citronsaft. 
Lad risen simre i ca. 20 minutter – risen må ikke koge tør. 

Hæld eventuel væske fra risen og lad den dryppe af. 
Rør valnøddeblandingen i risen.
Server med rosiner, tomatbåde, strimlet rød peber og agurkeskiver eller en stor skål blandet salat uden dressing.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar