Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

lørdag den 30. juli 2011

Ris med Valnøddepesto, citron og rosiner

Ris med pesto og friske grøntsager - herligt!
4 personer
40 g. hakkede valnødder
4 pressede fed hvidløg
4 spsk. persille
75 g. parmasan groft revet
4 spsk. olivenolie
Salt- peber
1 l. grøntsagsboullion
Saften fra ½ citron
350 g. ris.

Valnødder, hvidløg og persille blendes elller stødes sammen. 
Osten røres i og olien tilsættes i en tynd strålen imens der røres. 
Smag blandingen til med salt – peber.
I den kogende boullion tilsættes ris og citronsaft. 
Lad risen simre i ca. 20 minutter – risen må ikke koge tør. 

Hæld eventuel væske fra risen og lad den dryppe af. 
Rør valnøddeblandingen i risen.
Server med rosiner, tomatbåde, strimlet rød peber og agurkeskiver eller en stor skål blandet salat uden dressing.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar