Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

tirsdag den 12. juli 2011

Nudler med grøntsager i Wok

-også kaldet Bamie Goreng :-)
En rigtig dejlig indonesisk ret
4 personer
1 stort løg eller 2 mindre
½ - 1 chili finthakket, alt efter hvor stærkt du ønsker retten
1 spsk. olivenolie
250 g. ægnudler eller Soba nudler
150 g. grønne bønner hakket.
4 fed hvidløg skåret i tynde skiver
2 spsk. revet frisk ingefær
2 spsk. olivenolie
250 g gulerødder skåret i mindre stave
400 g. sommerkål, spidskål , savoykål eller hvidkål
150 g frisk spinat
100 g. bønnespirer
4 spsk.  soya sauce evt.  ketjap manis der er en sød soya
rosiner

Skær løget ud i ringe. 
Hak chilien fint. 
Svits chili og løg indtil løget er gyldent. Sæt til side.
Kog nudlerne i kogende vand i ca. 2 minutter. 
Tilsæt bønnerne og kog videre i 2 minutter. 
Hæld det i en sigte til afdrypning. 
Svits hvidløg sammen med ingefær i olien. 
Tilsæt gulerødder og kål. 
Lad grøntsagerne stege ca. 4 minutter. 
Tilsæt spinat og bønnespirer  rør rundt og kom nudler og bønner i. 
Tilsæt soya og salt – peber. 
Svits det hele indtil nudlerne er gennemvarme. 
Tilsæt det stegte løg og chili.
Server sammen med rosiner der kan drysses over.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar