Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

tirsdag den 12. juli 2011

Nudler med grøntsager i Wok

-også kaldet Bamie Goreng :-)
En rigtig dejlig indonesisk ret
4 personer
1 stort løg eller 2 mindre
½ - 1 chili finthakket, alt efter hvor stærkt du ønsker retten
1 spsk. olivenolie
250 g. ægnudler eller Soba nudler
150 g. grønne bønner hakket.
4 fed hvidløg skåret i tynde skiver
2 spsk. revet frisk ingefær
2 spsk. olivenolie
250 g gulerødder skåret i mindre stave
400 g. sommerkål, spidskål , savoykål eller hvidkål
150 g frisk spinat
100 g. bønnespirer
4 spsk.  soya sauce evt.  ketjap manis der er en sød soya
rosiner

Skær løget ud i ringe. 
Hak chilien fint. 
Svits chili og løg indtil løget er gyldent. Sæt til side.
Kog nudlerne i kogende vand i ca. 2 minutter. 
Tilsæt bønnerne og kog videre i 2 minutter. 
Hæld det i en sigte til afdrypning. 
Svits hvidløg sammen med ingefær i olien. 
Tilsæt gulerødder og kål. 
Lad grøntsagerne stege ca. 4 minutter. 
Tilsæt spinat og bønnespirer  rør rundt og kom nudler og bønner i. 
Tilsæt soya og salt – peber. 
Svits det hele indtil nudlerne er gennemvarme. 
Tilsæt det stegte løg og chili.
Server sammen med rosiner der kan drysses over.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar