-også kaldet Bamie Goreng :-)
En rigtig dejlig indonesisk ret
4 personer
½ - 1 chili finthakket, alt efter hvor stærkt du ønsker retten
1 spsk. olivenolie
250 g. ægnudler eller Soba nudler
150 g. grønne bønner hakket.
4 fed hvidløg skåret i tynde skiver
2 spsk. revet frisk ingefær
2 spsk. olivenolie
250 g gulerødder skåret i mindre stave
400 g. sommerkål, spidskål , savoykål eller hvidkål
150 g frisk spinat
100 g. bønnespirer
4 spsk. soya sauce evt. ketjap manis der er en sød soya
rosiner
Skær løget ud i ringe.
Hak chilien fint.
Svits chili og løg indtil løget er gyldent. Sæt til side.
Kog nudlerne i kogende vand i ca. 2 minutter.
Tilsæt bønnerne og kog videre i 2 minutter.
Hæld det i en sigte til afdrypning.
Svits hvidløg sammen med ingefær i olien.
Tilsæt gulerødder og kål.
Lad grøntsagerne stege ca. 4 minutter.
Tilsæt spinat og bønnespirer rør rundt og kom nudler og bønner i.
Tilsæt soya og salt – peber.
Svits det hele indtil nudlerne er gennemvarme.
Tilsæt det stegte løg og chili.
Server sammen med rosiner der kan drysses over.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar