En god ret til en god dag :-)
1 spsk. olivenolie
1 stort løg hakket
2 fed hvidløg pressede
2 tsk. revet frisk ingefær
1 tsk. paprika
Lidt chili
1 spsk. stærk karry
1 stor gulerod hakket
9 dl. vand med grøntsagsboullion i
5 dl. røde linser
Dressing;
2 dl yoghurt naturel
1 spsk. citronsaft
1 finthakket forårsløg eller finthakket purløg
salt –peber
hakket persille eller koriander til drys.
Varm olien op og svits løget i 2 minutter.
Tilsæt hvidløg, ingefær, krydderier og gulerod, og svits 1 minut.
Tilsæt boullion og de skyllede linser.
Bring det i kog og lad det simre under omrøring ca. 15 minutter. Til linserne er kogt ud.
Rør dressingen sammen og smag den til.
Serveres med 2 lunede Wraps til hver ( se opskrift under brød) og persille eller koriander til drys, eller sammen med ris.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar