Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

onsdag den 6. juli 2011

Stegt Blomkål med citron, oliven og feta

Varm Blomkål der er lidt knasende og sprødt - det smager godt!!
4 portioner
2 spsk. olivenolie
1 blomkål i små buketter
1 tsk. Spidskommen
saft fra ½ citron
revet citronskal fra ½ citron
ca. 60 g. oliven udstenede og delte
et drys cayennepeber
salt
30 – 40 g fetaost
1 spsk. smør eller olie

Opvarm olien og svits blomkålsbuketterne til de er lysebrune, men stadig med bid ca. 10 minutter. 
Tilsæt spidskommen og steg videre ½ minut. 
Tag gryden fra varmen og tilsæt citronsaft, skal, oliven, cayennepeber og salt. Rør det rundt. 
Tilsæt 1 spsk. smør og rør det i.
Hæld retten over i serveringsskålen.
Smulder fetaen over retten og server.
Til frokost sammen med brød og til aften sammen med f.eks. grøntsags frikadeller eller en linseret. – se opskrifter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar