Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

onsdag den 6. juli 2011

Stegt Blomkål med citron, oliven og feta

Varm Blomkål der er lidt knasende og sprødt - det smager godt!!
4 portioner
2 spsk. olivenolie
1 blomkål i små buketter
1 tsk. Spidskommen
saft fra ½ citron
revet citronskal fra ½ citron
ca. 60 g. oliven udstenede og delte
et drys cayennepeber
salt
30 – 40 g fetaost
1 spsk. smør eller olie

Opvarm olien og svits blomkålsbuketterne til de er lysebrune, men stadig med bid ca. 10 minutter. 
Tilsæt spidskommen og steg videre ½ minut. 
Tag gryden fra varmen og tilsæt citronsaft, skal, oliven, cayennepeber og salt. Rør det rundt. 
Tilsæt 1 spsk. smør og rør det i.
Hæld retten over i serveringsskålen.
Smulder fetaen over retten og server.
Til frokost sammen med brød og til aften sammen med f.eks. grøntsags frikadeller eller en linseret. – se opskrifter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar