Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

lørdag den 23. juli 2011

Porresuppe med kartofler og mynte

3 - 4 personer
2 spsk. olivenolie eller kokosolie
3 porrer skåret i tynde ringe, gem lidt til pynt
3 store kartofler skåret i tern
Salt – peber
Lidt vanille
1liter vand
1 spsk. paprika
½ spsk. oregano
1 fed hvidløg
1 spsk. grøntsagsboullion koncentreret
Fintrevet skal og saft af en økologisk appelsin eller økologisk citron
Frisk mynte hakket
Soya sauce

Svits porrer og kartofler i olien i 3 – 4 minutter og tilsæt vand, boullion, vanille, paprika, hvidløg og oregano. 
Lad suppen småkoge under låg i 20 minutter. 
Blend suppen og tilsæt citrussaft og revet skal. 
Kog suppen op og smag til med salt – peber.
Server med hakket frisk mynte, soya og porreringe, det er det, der lige gør suppen ganske særlig dejlig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar