Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

lørdag den 23. juli 2011

Porresuppe med kartofler og mynte

3 - 4 personer
2 spsk. olivenolie eller kokosolie
3 porrer skåret i tynde ringe, gem lidt til pynt
3 store kartofler skåret i tern
Salt – peber
Lidt vanille
1liter vand
1 spsk. paprika
½ spsk. oregano
1 fed hvidløg
1 spsk. grøntsagsboullion koncentreret
Fintrevet skal og saft af en økologisk appelsin eller økologisk citron
Frisk mynte hakket
Soya sauce

Svits porrer og kartofler i olien i 3 – 4 minutter og tilsæt vand, boullion, vanille, paprika, hvidløg og oregano. 
Lad suppen småkoge under låg i 20 minutter. 
Blend suppen og tilsæt citrussaft og revet skal. 
Kog suppen op og smag til med salt – peber.
Server med hakket frisk mynte, soya og porreringe, det er det, der lige gør suppen ganske særlig dejlig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar