Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

lørdag den 16. juli 2011

Sej Sommer Marengskage

Super til en fødselsdagskomsammen eller for at fejre sommeren :-)
ca. 6 personer
4 æggehvider
250 g. rørsukker
2 tsk. maizenamel
1 tsk. hidvins- eller æbleeddike
2½ dl. piskefløde
Friske jordbær, kiwi og abrikoser ordnet og skåret i skiver
Citronmellisseblade

Forvarm ovnen til 160 grader eller 150 grader varmluftovn
Kom æggehvider og ganske lidt salt i en skål. 
Lad hviderne få stuetemperatur. 
Pisk hviderne langsomt det første minut til blødt skum og så for høj hastighed indtil skummet danner stive toppe. 
Tilsæt sukkeret lidt ad gangen og pisk. 
Vend sigtet maizena og eddike i dejen. 
Det er maizenaen og eddiken der giver kagen en blød, sej konsistens. 
Hæld dejen ud på bagepapir på en bageplade i en stor rund kage ca. 2½ cm høj eller lav portionskager. 
Bag kagen i ovnen i ca. 50 minutter til  1 time. 
Vend kagen forsigtigt ud på et fad med bunden opad og lad den afkøle. 
Pisk fløden til skum og fordel flødeskummet ud over kagen. 
Anret alle frugterne meget tæt oven på flødeskummet. 
- og pynt med citronmelisseblade
Server :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar