Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

lørdag den 16. juli 2011

Ris og bønner med tomatsauce, bananer, appelsin og æg.

Smager rigtig godt og ser festlig ud, er godt til en aften med gæster :-)
4 – 5 personer
225 g kidneybønner lagt i blød i mindst 8 timer og kogt i 1 time i saltet vand tilsat lauerbærblad.
2 grofthakket løg
6 hakkede tomater eller 1 ds tomater og 2 hakkede  tomater
2 peberfrugt skåret groft ud
Salt – peber
½ tsk. Paprika
½ tsk. Timian
1 tsk. Oregano
2 fed Hvidløg presset
saften fra  1 appelsin
hakket frisk persille
1 løg skåret i fine skiver og hakket
2 appelsiner, delt i halve både
4 hårdkogte æg i både
2 bananer i skiver
2 håndfulde rosiner
250 g ris, her har jeg brugt basmatiris  kogt i ca. 6 dl saltet vand.

Opvarm olien og svits løg, hvidløg, tomater og peberfrugt i 10 minutter.
Kog risen.
Tilsæt paprika, timian, oregano og appelsinsaft til tomatretten. 
Småkog det i 5 minutter mere og tilsæt de kogte bønner og lad retten stå og små simre.
Smag tomat-bønne saucen til.
Kog æggene og orden appelsin, banan og løg.
Ved servering pres risen i kopper og vend risen ud på tallerkenerne.
Server med tomatbønnesaucen og anret bananer, appelsinskiver, hakket rå løg, æggebåde og rosiner, enten i små skåle eller på tallerkenerne.
Drys med persille.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar