Jeg har aldrig været vild med brunsvigerkager... men de her med citron i smager virkeligt godt ;-)
250 g. hvede eller speltmel
1½ spsk. rørsukker
lidt salt
Skal af en økologisk citron
½ tsk. kardemomme
25 g. smør
25 g. gær
1½ dl. lunkent mælk eller soyamælk
Fyld;
50 g. smør
75 g. farin eller mørk rørsukker
Bland mel, sukker, salt, appelsin, kardemomme og smulder derefter smørret i. Rør gæren ud i mælken og rør den i melblandingen.
Lad dejen hæve i 20 minutter - ½ time.
Rør fyldet sammen.
Del dejen i 16 boller der trykkes flade.
Læg dejen i muffinsforme og sæt en tsk. fyld på hver.
Bag kagerne ved 170 grader i ca. 12 – 13 minutter.
Server med en god kop te :-)
Tak Mor :)
SvarSlet