Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

tirsdag den 12. juli 2011

Rosin-Valnødde Boller med Anis

Boller eller brød med meget fyld af valnødder, rosiner og anis gør dem til noget helt særligt og meget lækre!
Et stort brød eller 16- 18 boller
1 pk .gær
3 dl. lunken vand
½ dl. olivenolie
1 spsk. salt
1 spsk. anisfrø lidt stødte
125 g. rosiner
75 g. valnødder groft hakkede
200 g. grahamsmel eller grov speltmel
100 g. rugmel
ca. 250 g. spelt- eller hvedemel

Rør gæren ud i vandet og tilsæt, olie, salt, valnøder, rosiner, anis, grahamsmel og rugmel. 
Rør det sammen og tilsæt derefter så meget af hvedemelet, som dejen kan tage, imens du ælter dejen. 
Lad dejen hæve en time. 
Form dejen til boller eller et stort rundt brød. 
Efterhæv ½ -3/4 time.
Bag bollerne 15 -18 minutter ved 200 grader eller brødet ved 250 grader i 10 minutter og ved 200 grader i 30 minutter 
Server med smør eller til en af retterne herfra bloggen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar