Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

søndag den 24. juli 2011

Råstegt kartoffel-fennikel pandekage med flødeostespinat

Dejligt ;-) - også en god frokostret.
4 personer
¾ kg. kartofler revet groft
200 g. fennikel skåret i små stykker
1 stort løg eller 4 forårsløg skåret i små stykker
½ tsk. salt – peber
1 spsk. olie og en spsk. smør til stegning
600 g. frossen spinat eller 400 g. frisk spinat
1 tsk. maizenamel
1 dl. mælk
100 g. flødeost
¼ tsk. revet muskatød
½ tsk. salt og lidt peber

Kartoffel, selleri, løg blandes med salt og peber. 
Olie og smør varmes på panden og kartoffelmassen kommes på panden og steger i 10 minutter. 
Pandekagen vendes om  vha. et grydelåg og pandekagen glides tilbage på panden og steger 10 minutter på den anden side.
Spinat dampes i 4 – 5 minutter. 
Maizenamel udrøres i mælken og røres i. 
Flødeosten røres i og koges med i 2 – 3 minutter. 
Smag til med muskatnød, salt og peber. 
Server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar