Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

søndag den 17. juli 2011

Olivenbrød


Mest for oliven elskere :-)
Et brød
50 g. gær
2½ dl lunkent vand
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
Ca. 450 g. mel
1 dl. hakkede sorte oliven uden sten
1 fed hvidløg knust
3 spsk. hakket oregano tørret eller det dobbelte friskt
1 dl. blendede oliven sorte uden sten

Rør gæren ud i det lunkne vand, tilsæt olie, salt og sukker.
Kom halvdelen af melet, de hakkede oliven, hvidløg og oregano i dejen. 

Ælt dejen blank med så meget mel den kan tage.
Lad dejen hæve i ½ time. 
Ælt dejen igennem. 
Del dejen i to og udrul dejen til to cirkler ca. 20 cm i diameter. 
Læg den ene dejcirkel på bageplade. 
Fordel de blendede oliven over dejcirklen dog ikke helt ud til kanten. 
Læg den anden dejcirkel over og tryk sammen i kanten. 
Efterhæv i 20 minutter. 
Bag ved 200 grader i ca. 30 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar