Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

søndag den 17. juli 2011

Olivenbrød


Mest for oliven elskere :-)
Et brød
50 g. gær
2½ dl lunkent vand
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
Ca. 450 g. mel
1 dl. hakkede sorte oliven uden sten
1 fed hvidløg knust
3 spsk. hakket oregano tørret eller det dobbelte friskt
1 dl. blendede oliven sorte uden sten

Rør gæren ud i det lunkne vand, tilsæt olie, salt og sukker.
Kom halvdelen af melet, de hakkede oliven, hvidløg og oregano i dejen. 

Ælt dejen blank med så meget mel den kan tage.
Lad dejen hæve i ½ time. 
Ælt dejen igennem. 
Del dejen i to og udrul dejen til to cirkler ca. 20 cm i diameter. 
Læg den ene dejcirkel på bageplade. 
Fordel de blendede oliven over dejcirklen dog ikke helt ud til kanten. 
Læg den anden dejcirkel over og tryk sammen i kanten. 
Efterhæv i 20 minutter. 
Bag ved 200 grader i ca. 30 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar