Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

fredag den 15. juli 2011

Kartoffelkage

En lækker mazarinagtig kage :-)
200 g. smør
250 g. rørsukker
5 æg
250 g. kogte, skrællede og moste kartofler
¼ tsk. salt
300 g. hvede eller speltmel
2 tsk. bagepulver
Saft og revet skal af en økologisk citron og en økologisk appelsin
Flourmelis til drys eller 30 g. høvlet mørk chokolade

Rør smør med sukker til det er let og luftigt, tilsæt æggeblommerne en ad gangen. Rør ind imellem. 
Rør de kogte kartofler i sammen med salt
Bland mel, bagepulver og sigt det i dejen
Tilsæt appelsinsaft, citronsaft og skræl. 
Rør dejen sammen. 
Pisk hviderne stive og vend dem i dejen ad 3 gange. 
Hæld dejen i en bradepandeform ca. 25 x35 cm evt. foret med bagepapir. 
Bag kagen i forvarmet ovn i ca. 3 kvarter ved 180 grader. 
Pynt med drysset flourmelis eller høvlet mørk chokolade.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar