Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

fredag den 23. december 2011

Marinerede Rødbeder

Godt tilbehør.
4 pers.
500 g rødbeder
Ca. en liter vand
salt
Marinade:
2 spsk. balsamicoeddike
1 spsk. honning eller rørsukker
2 fed hvidløg knust
Saft fra ½  citron
4 spsk. olivenolie
salt - peber
persille hakket

Kog rødbederne møre i  kogende vand med lidt salt i ca. 40 minutter. 
Læg rødbederne i koldt vand og smut skrællerne af dem. 
Skær de lune rødbeder i skiver eller tern.  
 Rør marinaden sammen, smag den til og vend den i de lune rødbeder.   
Drys det hakkede persille over og vend det i rødbederne. 
Lad retten stå mindst ½ time, så rødbederne når at tage smag af marinaden.
Kan serveres til al julemaden. Smager også godt drysset med revet citronskal eller fetaost

Ingen kommentarer:

Send en kommentar