Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

fredag den 30. december 2011

Karrysovs 2 slags

Karrysovs
30 g. smør eller olie
2 spsk. karry
2 løg finthakket
1 æble skrællet og revet
3 spsk. hvedemel/ speltmel
4 dl. vand
4 dl. mælk/ sojamælk eller 2 dl. mælk og 2 dl. kokosmælk 
salt - peber

Smelt smørret i en gryde. 
Drys karry i. 
Svits løg og æbler og drys melet over. 
Tilsæt vand og mælk lidt ad gangen, mens du rører.   
Lad sovsen simre i 10 minutter og smag til med salt, peber og  eventuelt mere karry.

Karrysovs med grøntsager
1 løg hakket fint
1 æble uden skræl revet
50 - 100 g. selleri eller gulerod eller persillerod revet
1 spsk. karry
2 spsk. olivenolie
2 spsk. hvedemel/speltmel
1 dl. creme fraiche eller 1 dl. sojamælk og 1 tsk.vineddike
5 dl. vand
1 tsk. grøntsagsboullion
2 spsk. citronsaft

Svits karry, løg, æble og selleri i 2 – 3 minutter i olien. 
Drys mel ud over og rør det sammen. 
Tilsæt creme fraiche og vand som røres i sammen med boullion. 
Lad sovsen simre i 10 – 15 minutter. 
Smag sovsen til med peber, salt, citron og eventuelt mere karry.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar