Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

fredag den 30. december 2011

Karrysovs 2 slags

Karrysovs
30 g. smør eller olie
2 spsk. karry
2 løg finthakket
1 æble skrællet og revet
3 spsk. hvedemel/ speltmel
4 dl. vand
4 dl. mælk/ sojamælk eller 2 dl. mælk og 2 dl. kokosmælk 
salt - peber

Smelt smørret i en gryde. 
Drys karry i. 
Svits løg og æbler og drys melet over. 
Tilsæt vand og mælk lidt ad gangen, mens du rører.   
Lad sovsen simre i 10 minutter og smag til med salt, peber og  eventuelt mere karry.

Karrysovs med grøntsager
1 løg hakket fint
1 æble uden skræl revet
50 - 100 g. selleri eller gulerod eller persillerod revet
1 spsk. karry
2 spsk. olivenolie
2 spsk. hvedemel/speltmel
1 dl. creme fraiche eller 1 dl. sojamælk og 1 tsk.vineddike
5 dl. vand
1 tsk. grøntsagsboullion
2 spsk. citronsaft

Svits karry, løg, æble og selleri i 2 – 3 minutter i olien. 
Drys mel ud over og rør det sammen. 
Tilsæt creme fraiche og vand som røres i sammen med boullion. 
Lad sovsen simre i 10 – 15 minutter. 
Smag sovsen til med peber, salt, citron og eventuelt mere karry.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar