En dejlig vinterret :-)
Inspireret af opskrift fra Tina Schftelowitz og Sonja Bock fra "Suveræn kogebøgerne".
2 fed hvidløg hakket
2 spsk. olivenolie
50 g.hakkede mandler
4 spsk. sesampasta eller sesamfrø
1½ tsk. stødt spidskommen
1 tsk. stødt koriander
1 spsk.kanel
1 tsk.anis stødt
1 spsk. chiliflager
2 dåser hakkede tomater eller 8 hakkede tomater
2 dl. vand
50 g. chokolade mørk, hakket
salt
150 g. majskerner
2 peberfrugter hakkede uden kerner og stilk
½ kg. kartofler, skrællede og skåret i mindre stykker
1 squash skåret i halve eller kvarte skiver
8 spsk. kokosmel
8 spsk. rosiner
Svits løg og hvidløg i olie.
Tilsæt mandler, sesampasta og krydderier.
Svits et par minutter og tilsæt tomater, vand, chokolade.
Lad denne sauce simre i 40 - 45 minutter.
Tilsæt kartofler, peberfrugt og squash.
Lad retten småkoge videre i 20 minutter.
Kom majs i retten og varm dem med i 3 mintter.
Server med kogte ris og kokosmel og rosiner som drys
Ingen kommentarer:
Send en kommentar