Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

søndag den 11. december 2011

Bagte selleristykker med citron, mynte,dadler, og valnødder

Selleri bagt i ovnen smager virkeligt godt. 
Selleristavene kan også bare bages med lidt olie og salt ligesom kartoffel pommefrittes :-)
4 personer
1 knold selleri,
4 tsk. olivenolie,
 120 g tørrede dadler,
3 spsk. citron­saft,
2 håndfulde frisk hakket mynte eller persille,
salt og peber
Pynt: 50 g. valnødder

Skræl sellerien og skær den i stave i størrelsen af store pommes frites. 
Bland selleristavene med olie, salt og peber og bag dem ved 175 grader  ca. 30 minutter, til de er gyldne og møre. 
Vend rundt i dem en –to gange  undervejs. 
Tag stenene ud af dadlerne og skær dem i tynde strimler på langs. 
Rist valnødderne på en tør pande, til de er gyldne, og bræk dem i mindre stykker. 
Vend det hele sammen, undtagen valnødderne og smag salaten til.   
Pynt med valnødderne.
God som tilbehør og til al julemaden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar