Kager der er sprøde, knasende og bløde på en gang :-)
Små børn kan være med til at lave disse kager.
Hvad har du i køkkenet og hvad har du lyst til som fyld i disse småkager. I stedet for græskarkerner, nødder og kokosflager som jeg her har valgt, kan du vælge solsikkekerner, mandler, rosiner eller hakket chokolade og det bliver også godt.
Ca. 50 stk.
300 g. hvedemel eller speltmel
lidt salt
1 tsk. bagepulver
100 g. havregryn
200 g. rørsukker
150 g. farin
250 g smør
2 æg
80 g. græskarkerner, eller du kan bruge solsikkekerner
80 g. nødder hakket eller skåret i flager, eller du kan bruge mandler
80 g. kokosflager, eller du kan bruge rosiner eller mørk chokolade hakket
Rør sukker, farin og smør sammen med en pisker.
Tilsæt æggene et ad gangen og rør.
Bland mel, bagepulver, salt og havregryn.
Kom melblandingen i dejen og rør godt.
Tilsæt kerner, nødder og flager tilsidst og rør dejen sammen.
Sæt dejen på bageplade med en spiseske, eller tril store kugler af dejen og tryk kuglene lidt flade.
Bag kagerne ved 150 grader i 25 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar