En god suppe som bliver cremet af kokosmælken.
4 personer
2 tsk. karry
1 løg
2 spskolivenolie
100 g. ris
1 liter vand
1 stor gulerod
100 g. selleri
2 æbler
2 tomater
2 tsk. urteboullionpulver
1 spsk. taco blandingskrydderi eller 2 tsk. oregano og 1 tsk.paprika
citronsaft
50 g. kokosmel
en dåse kokosmælk
Skær løget i små stykker.
Riv gulerod og selleri groft.
Svits løg i olie sammen med karry og ris.
Kom vand i og lad suppen koge 10 minutter.
Tilsæt gulerod og selleri og kog yderligere i 5 minutter.
Tilsæt æble, der er skrællet og skåret i små stykker og tomat der er skåret i små stykker.
Kom boullionpulver og krydderier i suppen.
Tilsæt kokosmælk hvis du vil have en legeret suppe.
Lad suppen småkoge i 10 minutter.
Smag suppen til med citronsaft.
Server suppen med kokosmel som drys.
4 personer
2 tsk. karry
1 løg
2 spskolivenolie
100 g. ris
1 liter vand
1 stor gulerod
100 g. selleri
2 æbler
2 tomater
2 tsk. urteboullionpulver
1 spsk. taco blandingskrydderi eller 2 tsk. oregano og 1 tsk.paprika
citronsaft
50 g. kokosmel
en dåse kokosmælk
Skær løget i små stykker.
Riv gulerod og selleri groft.
Svits løg i olie sammen med karry og ris.
Kom vand i og lad suppen koge 10 minutter.
Tilsæt gulerod og selleri og kog yderligere i 5 minutter.
Tilsæt æble, der er skrællet og skåret i små stykker og tomat der er skåret i små stykker.
Kom boullionpulver og krydderier i suppen.
Tilsæt kokosmælk hvis du vil have en legeret suppe.
Lad suppen småkoge i 10 minutter.
Smag suppen til med citronsaft.
Server suppen med kokosmel som drys.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar