Smager bare godt :-)
4 - 6 personer, alt efter hvad der ellers bliver serveret.
1 kg bagekartofler eller andre kartofler
2 fed hvidløg hakkede
2 spsk. olivenolie
4 tsk. garam masala som er et blandingskrydderi eller karry
1 spsk. nigella frø,
3 løg,
1 spsk. olivenolie,
½ tsk spidskommen
½ tsk ingefær
½ tsk chili tørret
½ tsk gurkemeje
½ tsk.kanel
1 tsk. stødt koriander
1 spsk. citronsaft,
1 peberfrugt, skåret i små tern
frisk persille eller mynte til pynt,
salt
Skrub kartoflerne og skær dem i både.
Vend kartofler og hvidløg i olie, garam masala og salt.
Kom kartoflerne på en bageplade med bagepapir og drys med nigellafrø.
Pil løgene og skær dem i smalle både, vend dem i salt, kommen, ingefær, chili, gurkemeje, kanel, koriander og olie.
Fordel også løgene på en bageplade med bagepapir eller ovnfast fad.
Bag eventuelt pladerne sammen ved 180 grader, vend grøntsagerne en gang undervejs.
Løgene skal have 20 minutter og
Kartoflerne 25 minutter, til de er gyldne.
Bland kartoflerne og løg sammen med citronsaft
Peberfrugttern drysses ud over.
Pynt med hakket persille eller mynte.
4 - 6 personer, alt efter hvad der ellers bliver serveret.
1 kg bagekartofler eller andre kartofler
2 fed hvidløg hakkede
2 spsk. olivenolie
4 tsk. garam masala som er et blandingskrydderi eller karry
1 spsk. nigella frø,
3 løg,
1 spsk. olivenolie,
½ tsk spidskommen
½ tsk ingefær
½ tsk chili tørret
½ tsk gurkemeje
½ tsk.kanel
1 tsk. stødt koriander
1 spsk. citronsaft,
1 peberfrugt, skåret i små tern
frisk persille eller mynte til pynt,
salt
Skrub kartoflerne og skær dem i både.
Vend kartofler og hvidløg i olie, garam masala og salt.
Kom kartoflerne på en bageplade med bagepapir og drys med nigellafrø.
Pil løgene og skær dem i smalle både, vend dem i salt, kommen, ingefær, chili, gurkemeje, kanel, koriander og olie.
Fordel også løgene på en bageplade med bagepapir eller ovnfast fad.
Bag eventuelt pladerne sammen ved 180 grader, vend grøntsagerne en gang undervejs.
Løgene skal have 20 minutter og
Kartoflerne 25 minutter, til de er gyldne.
Bland kartoflerne og løg sammen med citronsaft
Peberfrugttern drysses ud over.
Pynt med hakket persille eller mynte.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar