Smager virkeligt godt også opvarmet dagen efter :-)
4 personer
1 ds. tomater hakkede eller 4 tomater modne hakkede
1 stort løg hakket
1 lille squash i små tern
200 g. champignon i halve skiver
2 spk. olivenolie
3 fed hvidløg finthakkede
2 - 3 dl vand
salt- peber
en håndfuld friske basilikumblade
2 spsk. oregano
1 laurbærblad
1 tsk. paprika
eventuelt parmasanost groftrevet eller hakket persille til drys
Svits løg og hvidløg i olien.
Kom squash, champignon,tomater,basilikum, laurbærblad og oregano i gryden og svits det med i 5 minutter under omrøring.
Kom de skyllede linser og vandet i gryden.
Skru ned for varmen og læg låg på.
Lad retten simre i 3 kvarter, rør i gryden en gang imellem og suppler med mere vand, så retten ikke koger tør.
Kog pastaen efter anvisningene på pakken.
Server Linsetomatsaucen med kogt pasta og revet parmasanost.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar