Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

fredag den 16. december 2011

Råkost med Rødkål, Porrer, Kanel og Nødder

Dejlig vinterråkost og god til julemaden
4 personer
400 g. fintsnittet rødkål
1 porrer fintsnittet  eller 2 -3 forårsløg         
40 g. hakkede valnødder eller hasselnødder
10 tørrede abrikoser skåret i strimler
Marinade:
saften fra  1 appelsin
3 tsk. honning eller akaciehonning
2 spsk neutral olie
½ tsk. kanel
lidt tørrede chiliflager
salt

Bland rødkål, porrer, abrikoser og valnødder. 
Rør marinaden sammen, smag den til og vend den i råkosten. 
Lad råkosten stå mindst ½ time inden servering, så mørner appelsinsaften kålen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar