Hurtigt og godt :-)
350 g. kogte kartofler evt. rester fra dagen før
1 løg hakket
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg hakkede
4 æg
½ tsk spidskommen
½ tsk. stødt. koriander
lidt paprika
1 bundt persille hakket
salt.
Kartoflerne koges møre i vand med salt og vandet hældes fra.
Løgene svitses i olie i 2 minutter.
Tilsæt hvidløg og lad det svitse med i et minut.
Tag løgene fra varmen.
Pisk æg sammen med krydderier og persille.
Kom kartoflerne i en anden skål og mos dem.
Pisk æggeblandingen lidt efter lidt i kartoffelmosen.
Kom løgene i og piske det med.
Varm lidt olie på panden og steg æggekartoffelblandingen for svag varme til undersiden er fast og lidt brun.
Vend omeletten vha. et grydelåg eller stor tallerken og steg den i et par minutter på den anden side.
Server omeletten med masser af grønt eller en stor skål salat og godt brød.
De ser spændende ud :-)
SvarSlet