Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

fredag den 30. december 2011

Rijstaffel

Er en ret til hverdag og især fest. 
Når du har god tid ;-) 
Det er små retter og grøntsager som der stilles på bordet sammen med en Karrysovs og en stor portion kogte Ris.
Til hverdag vil tilbehøret være hvad du nu har i køkkenet, og til fest kan der være det store overdådige bord.

Du skal bruge:
Karrysovs - se opskrift
Kogte Ris
og Tilbehør som sættes frem i små skåle 








og det kan feks. være:
Peanuts, Mandler eller Nødder svitset på panden
Kokos der er svitset på panden og eller Solsikkekerner. Svitset Champignon i smør.
Banan i skiver, Tomatbåde, Agurkestykker, Peberfrugt i strimler, Radiser, Bønnespirer, Ærter,
Halverede vindruer eventuelt lunet på panden i smør, fersken i både, ananas i tern,  
Guacamole, marinerede Rødbeder.  Oliven.
Salat i strimler, eller spæde babysalatblade, revet Gulerod med citronsaft, hakket rå Rødløg,
Fetaostetern, revet Ost,  
Advokado i tern, Majs eller babymajs,  
hakket kogt Æg,  
Rosiner, Sesamfrø,
Chutney, Soya, sød Chilisauce, syltet Ingefær
Kartoffel- eller Tachos Chips.... o.s.v.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar