Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

onsdag den 22. februar 2012

Bagte grøntsager med hytteost og tomat.

En god restemad ret, for her kan du også vælge at bruge hvad du har af grøntsager i grøntsagsskuffen :-)
4 personer
2 spsk. olivenolie
4 gulerødder eller persillerødder eller ½ selleriknold groftrevet
2 løg hakket
100 g. champignon hakket
200 g. broccoli eller blomkål i små buketter
4 æg
1 bæger 200 g. hytteost
3 spsk. tomatpure
1½ dl. vand
1 tsk. grøntsagsboullion pulver
Et bundt purløg eller persille eller en håndfuld frisk basilikum hakket
2 tsk. karry
1 tsk. gurkemeje
salt – peber
1 fed hvidløg finthakket

Svits grøntsagerne i olien i 4 minutter. 
Bland tomatpure, vand, boullion, karry, gurkemeje og hæld det i grøntsagerne svits det med i et til to minutter. 
Kryder med salt og peber. 
Pisk æg, hytteost sammen med krydderurter og hvidløg. 
Bland hytteosteblandingen i grøntsagerne. 
Kom grøntsagerne op i et smurt fad. 
Bag grøntsagerne i ca. 30 – 35 minutter ved 180 grader.
Server eventuelt med kogte ris og en råkost.

1 kommentar:

  1. Dejlig restemad, og hytteost er rigtig godt til den slags, synes jeg.

    SvarSlet