En god restemad ret, for her kan du også vælge at bruge hvad du har af grøntsager i grøntsagsskuffen :-)
2 spsk. olivenolie
4 gulerødder eller persillerødder eller ½ selleriknold groftrevet
2 løg hakket
100 g. champignon hakket
200 g. broccoli eller blomkål i små buketter
4 æg
1 bæger 200 g. hytteost
3 spsk. tomatpure
1½ dl. vand
1 tsk. grøntsagsboullion pulver
Et bundt purløg eller persille eller en håndfuld frisk basilikum hakket
2 tsk. karry
1 tsk. gurkemeje
salt – peber
1 fed hvidløg finthakket
Svits grøntsagerne i olien i 4 minutter.
Bland tomatpure, vand, boullion, karry, gurkemeje og hæld det i grøntsagerne svits det med i et til to minutter.
Kryder med salt og peber.
Pisk æg, hytteost sammen med krydderurter og hvidløg.
Bland hytteosteblandingen i grøntsagerne.
Kom grøntsagerne op i et smurt fad.
Bag grøntsagerne i ca. 30 – 35 minutter ved 180 grader.
Server eventuelt med kogte ris og en råkost.
Dejlig restemad, og hytteost er rigtig godt til den slags, synes jeg.
SvarSlet