Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

søndag den 17. november 2013

Pærekage med sprød smuldredej og marcipan.

Meget lækker og uimodståelig pærekage og dessert
Her pyntet med en af årets sidste smukke morgenfruer
4 - 5 personer
150 g. blødt smør
150 g. rørsukker
2 tsk. vanille
1 tsk. ingefær,
2 tsk. kanel
200 gr. mel - jeg har brugt en blanding af fuldkorns spelt og emmermel
2 dl. havregryn
100 - 150 g. marcipan
ca. 12 pærer
2 - 3  spsk.citronsaft
20 grofthakkede mandler som drys.


Pærerne skylles og befries for kerner og stilk.
Pærerne skæres i grove tern. 
De dryppes med citronsaft og vendes med 2 spsk. sukker og kanel, ingefær og vanille. 
Smør røres med sukker og havregryn, smulder derefter melet i smørblandingen til en grynet smuldredej. 
Marcipanen skæres i små tern og vendes i smuldredejen. 
Kom pærerne i et smurt ovnfast fad eller form.  
Drys smuldredejen over. 
Drys til sidst med de hakkede mandler.  
Kagen bages ved 180 grader i 20 - 25 minutter til kagen er sprød og gylden. Kagen serveres lun eventuelt med creme fraiche, flødeskum eller is

Ingen kommentarer:

Send en kommentar