Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

tirsdag den 2. august 2011

Tehorn

Tehorn der er sprøde i spidserne og bløde i midten, og næsten lige så hurtige at lave, som den tid det ville tage dig at tage til bageren efter brød :-)
Tehorn forrest med marmelade og bagerst med revet ost
18 stk. små.
½ pk. gær
1 dl. creme fraiche
150 g. smør hakket
1 æg
250 g. hvedemel eller speltmel
Fyld; Marmelade, smør-sukker rørt med kanel, revet ost eller hvad du har lyst til. 

Rør gæren sammen med creme fraiche. 
Hak smørret sammen med melet i en skål. 
Hæld gæren i og tilsæt ægget.
Ælt dejen sammen. 
Del dejen i 3 portioner der hver rulles ud til en rund plade der skæres ud i 6  trekanter. 
Læg lidt fyld på hver og rul dem sammen som horn fra den brede side af. Hornene kan stå lidt tæt sammen på pladen, da de ikke hæver så meget. 
Bag tehornene ved 200 grader i ca. 15 minutter. 
Server tehornene lune eventuelt drysset med lidt flormelis.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar