Tehorn der er sprøde i spidserne og bløde i midten, og næsten lige så hurtige at lave, som den tid det ville tage dig at tage til bageren efter brød :-)
Tehorn forrest med marmelade og bagerst med revet ost |
18 stk. små.
½ pk. gær
1 dl. creme fraiche
150 g. smør hakket
1 æg
250 g. hvedemel eller speltmel
Fyld; Marmelade, smør-sukker rørt med kanel, revet ost eller hvad du har lyst til.
Rør gæren sammen med creme fraiche.
Hak smørret sammen med melet i en skål.
Hæld gæren i og tilsæt ægget.
Ælt dejen sammen.
Del dejen i 3 portioner der hver rulles ud til en rund plade der skæres ud i 6 trekanter.
Læg lidt fyld på hver og rul dem sammen som horn fra den brede side af. Hornene kan stå lidt tæt sammen på pladen, da de ikke hæver så meget.
Bag tehornene ved 200 grader i ca. 15 minutter.
Server tehornene lune eventuelt drysset med lidt flormelis.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar