Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

tirsdag den 30. august 2011

Champignon farseret Spidskål med Hasselnødder

Rigtig god sensommer ret med en mild smag.
4 - 5 personer
2 spidskål
25 g. smør eller olie
Et drys muskatnød
300 g. champignon
2 store løg
olivenolie
1 dl. fløde eller sojafløde
1 dl. hasselnødder
3 spsk. havregryn
3 spsk. rasp
2 æg eller 2 spsk. hørfrø pisket i 6 spsk. vand
persille eller dild til drys

Spidskålene deles hver i 4 dele og de groveste stokke skæres fra. 
Kålen lægges i kogende vand og koger 5 minutter. 
Vandet hældes fra og kålen snittes groft.
Smør smeltes i en gryde og kålen vendes rundt i smørret indtil det er næsten mørt med lidt bid. 
Der tilsættes revet muskatnød. 
Champignon og løg hakkes og svitses i olie og blandes med fløde, havregryn, rasp, finthakkede nødder og æg. Tilsæt salt, peber. 
Halvdelen af kålen kommes i et smurt ovnfast fad. 
Champignon – nødde farsen lægges ovenpå og resten af kålen fordeles over igen. 
Læg låg på eller folie og bag retten ved 200 grader i ½ time. 
Server retten drysset med hakket persille eller masser af frisk dild og tomatsalat eller gulerodsråkost med citrondressing

Ingen kommentarer:

Send en kommentar