- en god Lasagne med grønt fyld!
4 personer
400 g broccoli i meget små buketter og stænglen skåret i små tern
1 stort løg hakket
250 g. champignon skivet
2 fed hvidløg knust
250 g. ærter
½ tsk.spidskommen
1 spsk. oregano
½ tsk. paprika
lidt cayennepeber
salt-peber
30 g. smør
4 spsk. mel
ca. 4 dl grøntsagsvand og/ eller mælk
et drys revet muskatnød
1 bdt. persille hakket
ca. 400 -500 g lasagneplader
150 g. ost gerne mozzarella
Fyldet; Broccolien koges i 5 minutter.
Hæld vandet fra og gem det til sovsen.
Løget svitses i olien, champignon og hvidløg tilsættes og svitses med. Spidskommen, oregano, paprika, cayennepeber, salt, peber tilsættes og lad grøntsagerne simre i 4 - 5 minutter.
Broccoli og ærter tilsættes og gryden tages fra varmen
Saucen; Lav en opbagning af smør og mel der piskes sammen og grøntsagsvand/ mælk piskes i lidt efter lidt. Smag saucen til med muskat, peber og salt. Persille tilsættes saucen.
Lasagnen; Et ovnfast fad smøres med olie og der lægges først et lag lasagneplader og derefter et lag grøntsager og et lag sauce. Fortsæt sådan til det hele er brugt. Det øverste lag skal være saucen.
Osten skæres i skiver eller rives groft og kommes øverst.
Lasagnen bages i 25 – 30 minutter ved 200 grader.
Server med en stor skål blandet salat eller tomatsalat
Ingen kommentarer:
Send en kommentar