Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

lørdag den 6. august 2011

Broccoli – gorgonzola tærte

Endnu en super god tærte, men for os voksne, børnene skal nok have en med en mildere smag :-)
Bemærk at tærten er uden æg.
Dej; 
200 g. hvedemel
1 dl. sesamfrø
1 tsk. salt
100 g. plantemargarine eller smør
ganske lidt koldt vand
Fyld; 
200 g. broccoli i buketter
1 løg i tynde skiver
½ tsk. timian
4 fed hvidløg presset
3 spsk. olivenolie
90 g. gorgonzolaost i små stykker
2 tsk. kapers
5 spsk. creme fraiche
peber
fintrevet parmasanost

Saml dejen og sæt den koldt i ½ time. 
Kog broccolibuketterne i 3 minutter i saltet vand. 
Hæld vandet fra. 
Svits løg, hvidløg og timian 5 minutter i olien. 
Rør gorgonzola, kapers og creme fraiche i. 
Smag til med kværnet peber. 
Rul dejen ud og kom tærtebunden i en smurt tærteform. 
Bag tærtebunden i 10 minutter ved 180 grader. 
Tag tærtebunden ud af ovnen og kom broccoli i. 
Hæld løg-ostefyldet over. 
Drys med parmasan. 
Bag tærten i 20 minutter ved 180 grader. 
Server tærten sammen med en grøn salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar