Endnu en super god tærte, men for os voksne, børnene skal nok have en med en mildere smag :-)
Bemærk at tærten er uden æg.
Bemærk at tærten er uden æg.
Dej;
1 dl. sesamfrø
1 tsk. salt
100 g. plantemargarine eller smør
ganske lidt koldt vand
Fyld;
200 g. broccoli i buketter
1 løg i tynde skiver
½ tsk. timian
4 fed hvidløg presset
3 spsk. olivenolie
90 g. gorgonzolaost i små stykker
2 tsk. kapers
5 spsk. creme fraiche
peber
fintrevet parmasanost
Saml dejen og sæt den koldt i ½ time.
Kog broccolibuketterne i 3 minutter i saltet vand.
Hæld vandet fra.
Svits løg, hvidløg og timian 5 minutter i olien.
Rør gorgonzola, kapers og creme fraiche i.
Smag til med kværnet peber.
Rul dejen ud og kom tærtebunden i en smurt tærteform.
Bag tærtebunden i 10 minutter ved 180 grader.
Tag tærtebunden ud af ovnen og kom broccoli i.
Hæld løg-ostefyldet over.
Drys med parmasan.
Bag tærten i 20 minutter ved 180 grader.
Server tærten sammen med en grøn salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar