En varm suppe med masser af fylde og velsmag til en kold dag.
4 personer
1 løg hakket
2 spsk. olivenolie
80 g. ris skyllede eller en rest kogte
80 g. sorte små linser skyllede, eller andre slags linser
100 g. gulerod hakket eller groftrevet
100 g. fennikel eller selleri hakket eller groft revet
2 madæbler skrællede og hakket
2 tomater skåret i både
2 tsk. urteboullion
lidt sojasauce
saften af ½ citron
1½ l. kogende vand
kokosmel til drys
Svits løg i olien sammen med karry og ris. Hvis du har en rest kogte ris, så vent med at komme dem i suppen til sidst.
Kom vand i gryden og tilsæt linserne.
Lad suppen koge i 10 minutter.
Kom gulerod og fennikel i suppen og kog i 10 minutter.
Tilsæt æbler og tomater, derefter boullion, fishsauce og citronsaft.
Kog suppen i endnu 10 minutter.
Smag suppen til evt. med mere karry.
Server suppen med kokosmel til drys og grovboller eller brød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar