Godt tilbehør :-)
1 blomkål i små buketter
100 g. cashewnødder grofthakkede
1 stor håndfuld rucola eller anden lidt bitter salat- finthakket
1 håndfuld persille hakket
2 - 3 spsk. frisk oregano eller merian hakket
3 spsk. fintklippet purløg
1 fed hvidløg knust
1 tsk. stødt spidskommen
2 – 3 spsk. olivenolie
salt –peber
citronsaft
Kom blomkålsbuketterne i kogende vand og kog dem i 4 – 5 minutter – så de stadig har bid.
Hæld blomkålene i en sigte og lad dem stå og køle lidt af.
Hvis nødderne er usaltede, skal de lige ristes på en tør pande, inden du hakker dem.
Bland alt det grønne med krydderierne.
Hæld nødderne i det grønne og smag til med salt, peber og citronsaft.
Vend blomkålen godt rundt i det grønne og server.
Smager også godt dagen efter som frokostsalat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar